Послуги "Ощадбанку" коштуватимуть українцям дорожче, оскільки фінустанова оновлює деякі тарифи з 1 жовтня. Про це повідомляє пресслужба банку.

Державний "Ощадбанк" анонсував клієнтам декілька важливих змін, які "вдарять по кишені".

Ощадбанк Фото: скрін youtube

Так, насамперед зміниться вартість смс-повідомлень, які клієнти одержують від банку. Для приватних та кредитних карток – SMS-повідомлення коштуватимуть 25 грн на місяць, Viber – 15 грн на місяць. Вартість інформування для зарплатних, пенсійних та соціальних карт становитиме 15 гривень на місяць, а Viber – без змін.

Крім того, "Ощад" запроваджує комісію за зняття готівки у банкоматах – 0,9% або мінімум 5 гривень. Це зміни стосується власників корпоративних карток. Також для цієї категорії клієнтів зміниться вартість смс-повідомлень – 25 гривень на місяць.

Популярні новини зараз

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК

Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Показати ще

Банкомат "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

Ще одне нововведення торкнеться дитячих карток. З 1 жовтня буде збільшено ліміт безкоштовного зняття готівки. Без комісії можна буде знімати не 2000 гривень, а 3000 гривень.

У "Ощадбанку" також наголосили, що Push-повідомлення, як і раніше, залишаються безкоштовними.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, комісія стягуватися не буде: клієнти "Ощадбанку" можуть заощадити на послугах.

Також наш портал інформував, "Ощадбанк" затримує розблокування заарештованих рахунків переселенців: що відбувається.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, не потрібен банкомат, ні кошик для покупок: "ПриватБанк разом з Varus запустили нову зручну послугу".