ПриватБанк оголосив про запуск нової послуги – тепер у понад 1000 відділень можна оформити платіжні картки національної платіжної системи "Простір". Ця ініціатива покликана спростити доступ громадян до соціальних та пенсійних виплат, а також розширити вибір серед платіжних систем.

Про це стало відомо з повідомлення прес-служби банку.

"ПриватБанк випускає картки "Простір" як звичайні картки для виплат, таку картку можна оформити для отримання пенсійних, соціальних виплат та виплат внутрішньо переміщеним особам, чи просто як картку для розрахунків",повідомив член правління ПриватБанку Дмитро Мусієнко.

Банкомат ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"Простір" – це національна платіжна система, яка дозволяє здійснювати розрахунки за товари та послуги, отримувати готівку та переказувати кошти. Ці картки приймаються до оплати по всій Україні, в терміналах і навіть в Інтернеті. Це надійний варіант для громадян, які отримують державні виплати, а також для тих, хто шукає зручний інструмент для повсякденних платежів.

Популярні новини зараз

Відстрочка від мобілізації: як уникнути помилок при подачі документів

Мобілізація жінок неминуча: експерти вказали, куди відправлятимуть служити

Загинув відомий співак, зірка гурту "One Direction" Ліам Пейн: копи кажуть - випав з вікна

Затримали після оновлення даних у "Резерв+": адвокат розповів, як діє ТЦК

Показати ще

Дмитро Мусієнко зазначив, що картки "Простір" стали важливою частиною пропозицій банку. Громадяни тепер можуть вибирати між картками міжнародних систем або обрати національну систему для отримання пенсійних і соціальних виплат.

Картки "Простір" доступні для розрахунків в Інтернеті, оплат комунальних послуг, покупок, зняття готівки в банкоматах та переказів грошей. Це зручний спосіб залишатися фінансово активним і забезпеченим незалежно від місця перебування.

Нагадаємо, залишили без грошей на лікування: ПриватБанк заморожує рахунки важкохворих пенсіонерів

Раніще ми розповідали, що перекази на картки контролюватимуть жорсткіше: стежитимуть не лише банки

Також, "Ощадбанк" блокує гроші пенсіонерам: залишає без копійки онкохворих