Для забезпечення компенсації всіх економічно обґрунтованих витрат "теплоенерго" буде переглянуто тарифи на послуги для всіх категорій споживачів.

Про це повідомляється на офіційному сайті Львівської міської ради.

Опалювальний сезон, скріншот з відео

"Львівтеплоенерго" перерахує тарифи на гарячу воду та опалення, щоб покрити витрати на забезпечення споживачів якісними послугами.

Зазначається, що коригування цін буде проведено для всіх категорій споживачів: населення, бюджетні установи, релігійні організації та інші споживачі.

Популярні новини зараз

"При путіні миру не буде": всесвітньо відомий філософ поділився прогнозом для України

Погода у листопаді: українцям варто ретельно готуватися до зими

Військові обурені заявою Порошенка про начебто оборону ним Києва: «Має вибачатись перед сім’ями загиблих!»

Мобілізація жінок неминуча: експерти вказали, куди відправлятимуть служити

Показати ще

Однак нові тарифи будуть застосовані не для всіх – населення продовжить платити за цінами, які діяли станом на 24 лютого 2022 року.

"Тарифи на послуги з постачання теплової енергії та послуги з постачання гарячої води для категорії “Населення” зростати не будуть!", - пообіцяли споживачам.

Опалювальний сезон. Фото: скрін youtube

Різниця в тарифах на опалення для побутових споживачів покривається з бюджету. Це регламентується мораторієм, який було встановлено у 2022 році.

Закон передбачає, що мораторій діятиме протягом дії воєнного стану в Україні та 6 місяців після його завершення.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, українцям пригрозили збільшеними рахунками: ігнорування підготовки до опалювального сезону дорого обійдеться.

Також наш портал інформував, українцям встановили заборону на опалювальний сезон: стосується всіх власників газових плит.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, опалювальний сезон 2024-2025: коли включать тепло і якими будуть тарифи для населення.