Український військовослужбовець з інвалідністю опинився у важкій ситуації через нездатність державного Ощадбанку розблокувати його рахунок після закриття виконавчого провадження. За словами клієнта, банк зволікає з виконанням рішення виконавчої служби, через що його картковий рахунок залишається заблокованим.

Як повідомляє сайт "Мінфін", кошти на рахунку військового були заблоковані через давнє виконавче провадження. Виконавець уже відправив усі необхідні документи про зняття арешту та закриття справи, але банк не поспішає відновлювати доступ до рахунку. Клієнт наголошує, що звернувся до банку особисто та через гарячу лінію, але не отримав конкретної відповіді щодо термінів розблокування коштів.

Банкомат "Ощадбанка". Фото з відкритих джерел

"Мінус на картці 12,490 грн. Виконавець повторно відправив документи ще 4 місяці тому, але банк продовжує тримати рахунок заблокованим. Я військовий інвалід після поранення, не маю можливості бігати по відділеннях. Куди мені звернутися, щоб вирішити це питання?", — скаржиться чоловік.

Наразі Ощадбанк не прокоментував ситуацію на своєму порталі. Незважаючи на численні звернення клієнта, питання з розблокуванням рахунку залишається невирішеним, що викликає гнів і розчарування з боку військового, який зіткнувся з неповагою та бюрократією.

Популярні новини зараз

Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України

Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Показати ще

Нагадаємо, українка виявила "подарунок" від Привату у розмірі 89 тисяч гривень: пастка, за яку треба заплатити

Раніше ми розповідали, що ПриватБанк "підсунув" зношені долари: клієнт обурений, а банк не визнає проблему

Також, арештовувати рахунки стане простіше: Нацбанк готує зміни