Нові тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення готуються затвердити у місті Малин Житомирської області. Про це повідомляє місцевий постачальник послуг на своєму сайті.

У комунальному підприємстві заявили, що встановлені тарифи для всіх категорій споживачів економічно застаріли та не покривають витрати.

Водопостачання. Фото: скрін youtube

Через подорожчання електроенергії, підвищення цін на покупні матеріали та послуги, а також зростання рівня оплати праці виникла потреба перерахувати тарифи.

"На сьогодні чинні тарифи на централізоване водопостачання, централізоване водовідведення не дозволять підприємству, вчасно розраховуватись за спожиту електроенергію та одночасно забезпечувати місто якісними та у повному обсязі послугами з централізованого водопостачання та водовідведення", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз

По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

За світло можна платити по 1,72 грн за кВт: можливість, про яку багато хто не знає

Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду

Показати ще

Вода з-під крана, скріншот з відео

Новий тариф на водовідведення становитиме 62,26 гривні за кубометр із ПДВ, а водопостачання – 47,14 гривні за кубометр із ПДВ. Загалом тариф на послуги буде встановлений на рівні 109,4 гривні за кубометр.

Окремо готуються підвищити тариф на водопостачання для мешканців сіл, які користуються водою з артезіанських свердловин. Плата становитиме 24,38 гривні за кубометр.

Раніше портал Знай повідомляв, грабіжницька комуналка: чи зростуть тарифи до кінця 2024 року.

Також наш портал інформував, тарифи мають бути вищими на 75%: комунальники наполягають на підвищенні.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, кіловати можуть нараховуватися по-іншому: українців попередили з приводу електролічильників.