Мобільний оператор Lifecell розповів як абоненти можуть отримати запас гігабайтів інтернету, якого вистачить на цілий рік. Відповідна інформація опублікована на офіційній facebook-сторінці компанії.

Абоненти мережі Lifecell можуть отримати подарунок у вигляді 12 пакетів мобільного інтернету – по 20 Гб у кожному, всього – 240 ГБ. Однак для цього потрібно виконати одну важливу умову.

"Lifecell", скріншот: YouTube

У компанії пояснюють, що такий щедрий подарунок належить клієнтам, які придбають акційний смартфон в офіційному магазині lifecell.

"Купуйте акційні смартфони в офіційних магазинах lifecell або в інтернет-магазині, а ми нарахуємо вам до них по 20 ГБ кожні 30 днів аж 12 разів", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз

Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався

Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик

Відключення газу: які будинки залишаться без постачання

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Показати ще

Lifecell. Фото: скрін youtube

Охочих скористатися можливістю оновити гаджет і в подарунок отримати річний запас інтернету закликають поквапитися, адже дія акції закінчується 1 жовтня.

"Акція "240 ГБ" діє з 4 червня по 30 вересня 2024 р. включно у магазинах, що працюють під ТМ "lifecell" та в інтернет-магазині", - попередили абонентів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Lifecell, Vodafone, Київстар: які пакети послуг слід розглянути у 2024 році.

Також наш портал інформував, Lifecell приголомшив новими тарифами на зв'язок та інтернет: хто зможе суттєво заощадити.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що "Київстар" без попередження підняв тарифи на 50 гривень: абоненти в люті.