ПриватБанк пообіцяв клієнтам подвоїти вигоду від "Національного кешбеку". Для цього необхідно активувати відповідний пункт у програмі лояльності "Привіт" у Приват24, йдеться на facebook-сторінці фінустанови.

Українці, які відкриють у ПриватБанку картку для виплати Національного кешбеку, зможуть отримати додатковий кешбек у розмірі 10%.

Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Перевірте, чи обрали ви в Дії цифрову картку Mastercard Кешбек "Зроблено в Україні" від ПриватБанку для зарахування кешбека. Адже для власників карток діє додатковий кешбек 10% в програмі лояльності "Привіт" у Приват24", - повідомили у банку.

ПриватБанк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

МСЕК хочуть розпустити: українцям з інвалідністю готують нові правила

Водії хапаються за серце: на АЗС рекордне подорожчання

Учні залишаться без відпочинку: школи скасовують осінні канікули

Мінімум 2400 грн: пенсіонерам готують доплати, які залежатимуть від стажу

Показати ще

Зазначається, що додаткові 10% кешбеку нараховуватимуться на суму, витрачену з накопиченого Національного кешбеку, який нараховується за купівлю товарів українського виробництва.

"Він нараховуватиметься на суму оплат цією карткою за комуналку, квитки на транспорт, медичні послуги, мобільний зв’язок тощо", - уточнили у "Приваті".

Українців попередили, що скористатися подвійним кешбеком можна до 31 жовтня 2024 року включно.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк повертатиме гроші за оплати карткою в інтернет-магазинах.

Також наш портал інформував, українка виявила "подарунок" від Привату у розмірі 89 тисяч гривень: пастка, за яку треба заплатити.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українські карти за кордоном: скільки коштує зняти готівку та як не втратити всі гроші.